Turistična kmetija Abram-Žerjal

Kulinarika dobrote kraške domače kuhinje

V prijaznem in domačem ambientu naše kmetije vas razvajamo z domačimi jedmi.

Svojim gostom ponudimo same domače jedi, tako na osmici v času prvomajskih praznikov, kot tudi v ostalih terminih po predhodni najavi večjih skupin. Seveda ima posebno mesto Kraški pršut in Kraški teran, kar vam poleg kraške burje da vedeti, da ste na Krasu.

Z veseljem vam na naši OSMICI ponudimo toplo joto, domač kruh, na kraški burji sušene mesnine, klobase in prato s prikuho, teranov toč, za sladico kuhane štruklje in teranov liker.

OSMICA BO NA NAŠI KMETIJI  ODPRTA OD 22.04.17 DO 01.05.17.

abram05

Turistična kmetija Abram - Žerjal
Sveto pri Komnu 69, 6223 Komen
Slovenija
031 326 769

fotogalerija